Upės g. 5, LT-09308 Vilnius
(šalia VCUP, iš Nėries pusės. Įėjimas iš kiemo pusės, I aukštas.)

I-V 🟢🟢🟢🟢🟢🔴🔴  1000 – 1700

PANCAKE PROTEIN MIX, 600g

Daug baltymų turintys blynai. Aukštos kokybės baltymai iš išrūgų ir pieno
Mažiau nei 2 g cukraus 50g miltelių. Su viso grūdo speltos miltais.
Lengvai paruošiami su vandeniu. Tinka vegetarams. Nėra aspartamo. Mažas cukraus kiekis.

30,99 

Aprašymas

Daug baltymų turintys blynai. Aukštos kokybės baltymai iš išrūgų ir pieno
Mažiau nei 2 g cukraus 50g miltelių. Su viso grūdo speltos miltais.
Lengvai paruošiami su vandeniu. Tinka vegetarams. Nėra aspartamo. Mažas cukraus kiekis.

Papildoma informacija

Svoris 0,330 kg

PRODUKTO APRAŠYMAS

Iš ko yra sudaryti „All Stars“ blynų mišinio milteliai?

Blynų milteliuose iš tikrųjų yra viskas, iš ko gaminamas klasikinis blynas – pienas, kiaušinis ir miltai. Tačiau daugiausiai dėmesio skiriama geram baltymų kiekiui, mažai cukraus, riebalų, taigi kalorijoms.

Pagrindiniai ingredientai ir baltymų tiekėjai yra išrūgų baltymų koncentratas ir pieno baltymai, t.y. pienas ir gryni vištienos kiaušinių baltymai miltelių pavidalu, kaip šviežių kiaušinių pakaitalai. Kaip miltų variantas buvo dedami viso grūdo speltos miltai, kurie saldinami saldikliais (maltitoliu, ksilitoliu). Kiekvienoje 50 g porcijoje yra daugiau nei 25 g baltymų, riebalų ir cukraus kiekis yra mažesnis nei 2 g, o kalorijų kiekis yra šiek tiek mažesnis nei 170 kalorijų ir tinka daugeliui dietinių mitybos programų.

Kartu su vandeniu (50-75ml), sumaišius tinkamoje talpyklėje, šluotelės ar rankinio maišytuvo pagalba gaunama  tešla. Kepama keptuvėje, su trupučiu aliejaus, iš abiejų pusių, kol įgauną gražią auksinę spalvą. Štai ir turite nuostabiai skanų blyną. Užpilą gali sudaryti vaisiai, žemės riešutų sviestas, uogos, šokoladas ar klevų sirupas arba galite tiesiog mėgautis blynais be papildomų pagardų.

Kodėl blynų baltymų mišinys?

Ar jums patinka blynai pusryčiams ar kaip užkandis? Ar jums patinka įvairovė ir turite daugybę minčių? Ar visada ieškote baltymingo maisto ir (arba) alternatyvos klasikiniam baltymų kokteiliui? Tada blynų baltymų mišinio milteliai jums puikiai tinka.

Paprasčiausiai įpilkite vandens, gerai išmaišykite, kepkite, baigta! Blynai yra idealūs ryte pusryčiams, kaip nedidelis, bet daug baltymų turintis užkandis, kaip valgio pakaitalas ir lengvas pagrindinis patiekalas, kaip „desertas“ su papildomu baltymų kiekiu, kurį galima išsinešti pavalgyti į darbą ar po treniruočių.

Puikus baltymų papildymas ir  tikras dienos akcentas sportininkams, kuriems reikalingas padidintas baltymų poreikis – išbandykite ir mėgaukitės blynais, su priedais, šiltais arba šaltais!

SUDEDAMOSIOS DALYS

SUDEDAMOSIOS DALYS:

išrūgų baltymų koncentratas, pieno baltymai, saldikliai ( maltitolis, ksilitolis ), kiaušinių milteliai, viso grūdo speltos miltai, inulinas, tirštiklis guaro derva, modifikuotas krakmolas, kildinimo medžiagos ( natrio hidrokarbonatas, dinatrio difosfatas ), jūros druska, kvapiosios medžiagos, kukurūzų krakmolas, emulsikliai ( sojos lecitinas, saulėgrąžų lecitinas ).

Informacija apie alergenus: turi pieno, kiaušinių, glitimo ir sojos. Gali turėti sezamo, riešutų pėdsakų.

MAISTINĖ VERTĖ

Maistinė ir energinė vertė 100 g 50 g miltelių
Energinė vertė

Riebalai

Iš jų sočiųjų rieb r.

Angliavandeniai

Iš jų cukrūs

Iš jų polih. alkoholių

Baltymai

Druska

Natris

334 kcal

3,5 g

2 g

20,8 g

3 g

9 g

53,7 g

3,7 g

1,5 g

167 kcal

1,7 g

1 g

10,4 g

1,5 g

4,5 g

26,8 g

1,9 g

0,7 g

VARTOJIMO REKOMENDACIJA

VARTOJIMO REKOMENDACIJA:

Sumaišykite 50 g kepimo mišinio su 50–75 ml šalto vandens ir maišykite rankiniu plaktuvu arba mikseriu, kad gautumėte vientisą tešlą. Įkaitinkite šiek tiek aliejaus keptuvėje. Tada įdėkite tešlą į keptuvę, išlyginkite. Kepkite blyną iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol jis pagels.

Laikyti sausoje  vėsioje vietoje sandariai uždarytą(<25ºC).

Saugoti nuo drėgmės patekimo į miltelius.

Atidarius suvartoti per 4 – 6 savaites.

ETIKETĖ

KONSULTACIJA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Mūsų rekomendacijos

[]