PRODUKTO APRAŠYMAS
Su L-citrulinu, L-argininu, L-arginino hidrochloridu, burokėlių ekstraktu, pušies žievės ekstraktu, L-norvalinu ir vitaminais.
Ekstremaliam raumenų užpumpavimui ir ypač dideliam treniruočių intensyvumui.
Sudėtyje NĖRA:
kofeino, kreatino, beta alanino, aspartamo, riebalų.
Ką suteikia „All Stars Pump Booster“?
Be keletos kalorijų, „Pump Booster“ yra svarbių maistinių medžiagų treniruotėje tiekėjas. Tinka raumenų užpumpavimui ir geram venų matomumui.
Be aminorūgščių L-citrulino kaip DL-malato, L-arginino, taurino, L-arginino-hidrochlorido, ir L-norvalino, jame yra maltodekstrino, burokėlių miltelių ir pušies žievės ekstrakto. Jis saldinamas saldikliu. Miltelius (20 g = vienas dozavimo samtelis) sumaišius su 300 ml vandens, gaunamas skanus, vaisinis gėrimas, kurį reikia naudoti prieš treniruotę.
Be papildomo skysčių tiekimo, gėrimas prieš treniruotę suteikia svarbių maistinių medžiagų, kurios gali optimaliai paskatinti jūsų treniruotės pajėgumą ir suteikti papildomą impulsą. Ilgainiui, kartu su tinkama treniruočių programa, palaikomas raumenų auginimas.
Daugiau informacijos apie sudedamasias dalis:
Aminorūgščių sudėtis ALL STARS Pump Booster.
Kūnas gali sintetinti L-citruliną. Lotyniškas pavadinimas Citrullus vulgaris suteikia informacijos apie kilmę.
Arbūzas ne tik suteikia pavadinimą, bet ir turi didelę L-citrulino koncentraciją.
Kaip tarpinis karbamido ciklo produktas, L-citrulinas yra L-arginino pirmtakas.
Geras L-citrulino kiekis taip pat palaiko gerą L-arginino gamybą.
Malato forma (malatas = obuolių rūgštis) yra natūrali organizmo medžiaga, dalyvaujanti medžiagų apykaitoje
ir palaikanti prijungto L-citrulino absorbciją.
L-argininas yra amino rūgštis, kuri ypač dažnai naudojama. Kūnas naudoja šią aminorūgštį kaip tiesioginį NO (azoto monoksido) pirmtaką. NO prisideda prie geros kraujotakos, taigi ir prie gero raumenų aprūpinimo maistinėmis medžiagomis. Karbamido cikle kūnas pats sintetina L-argininą ir jis taip pat dalyvauja kreatino gamyboje. Pavyzdžiui, maiste jis būna mėsoje, įvairiuose pieno produktuose ir kiaušiniuose, taip pat sėklose, kruopose, kai kuriose daržovėse ir riešutuose. L-argininas yra sudėtyje ir kaip hidrochloridas.
Be dalyvavimo daugelyje medžiagų apykaitos procesų, taurinas dalyvauja baltymų sintezėje ir palaiko imuninę sistemą.
Kaip ir visos amino rūgštys, L-norvalinas dalyvauja daugybėje medžiagų apykaitos procesų, taip pat fermentų formavime ir naudojime. Jis palaiko gerą arginino koncentraciją, slopindamas konkretų fermentą.
Raudonųjų burokėlių milteliai, kaip rodo pavadinimas, gaunami iš burokėlių ir yra viena iš klasikinių žieminių daržovių. Šiek tiek saldaus skonio ir intensyvios raudonos spalvos nudažo gėrimą natūralia spalva.
Pušų žievės ekstraktas gaunamas iš to paties pavadinimo žievės ir jame yra didelė OPC koncentracija. Oligomeriniai proantocianidinai (OPC) priklauso flavonoidų grupei ir jų taip pat yra daugelyje kitų augalų ekstraktų. Natūralus ekstraktas dažnai vartojamas kartu su amino rūgštimis ar vitaminais.
Vitamino C yra daugybėje vaisių ir daržovių rūšių, jo organizmas reikalauja daugybei organizmo procesų. Tai apima imuninės sistemos stiprinimą ir normalų funkcionavimą, dalyvavimą energijos apykaitoje, normaliame nervų sistemos veikime ir jos svarbą mažinant nuovargį. Tai daro jį vienu garsiausių ir dažniausiai naudojamų vitaminų.
Kaip ir vitaminas C, vitaminas B6 yra vandenyje tirpus vitaminas ir dalyvauja daugelyje esminių medžiagų apykaitos procesų. Dalyvavimas baltymų (amino rūgščių) konversijoje ir įtraukime, pvz. raumenyse, įvairių nervinių jungčių vystyme ir apsaugoje, bei imuninės sistemos palaikyme. Jis turi būti gaunamas su maistu, nes vitamino B6 pats organizmas negali gaminti. Tačiau trūkumo simptomai yra reti, nes jo yra daugelyje gyvūninės ir augalinės kilmės maisto produktų.