PRODUKTO APRAŠYMAS
STABILIZER. 60 kapsulių.
Maisto papildas.
Baltųjų šilkmedžių lapų estraktas su imbierų ekstraktu ir chromu.
Stabilizer padeda organizmui protingiau reaguoti į cukrų ir angliavandenius – naudojant mokslu pagrįstą natūralią formulę, skirtą palaikyti sveiką medžiagų apykaitą, sumažinti potraukį saldumynams ir palaikyti sveiką svorio pusiausvyrą.
Pagamintas su „Reducose®“ (baltojo šilkmedžio lapų ekstraktas), kuris sumažina gliukozės absorbciją iki 40 %, po angliavandenių ir cukraus turinčio maisto suvartojimo, padėdamas palaikyti stabilų energijos lygį visą dieną.
Kartu su „Ferzinger®“ (fermentuoto imbiero ekstraktu) ir chromo pikolinatu jis palaiko normalų gliukozės kiekį kraujyje ir makroelementų apykaitą.
• Palaiko sveiką medžiagų apykaitą po valgio
• Apsaugo nuo energijos trūkumo ir nuovargio po valgio
• Palaiko apetito reguliavimą ir mažina potraukį saldumynams
• Skatina sveiką ir tvarų svorio valdymą
Kraujo gliukozės balanso pradžiamokslis
Kraujo gliukozės balanso supratimas – ir kodėl tai svarbu. Šiandienos pasaulyje, kuriame gausu itin perdirbtų maisto produktų ir greitai įsisavinamų angliavandenių, mūsų cukraus kiekis kraujyje yra nuolat veikiamas įtampos. Šie dažni gliukozės šuoliai veikia ne tik mūsų savijautą po valgio – jie sutrikdo hormonus, veikia medžiagų apykaitą ir sukelia ilgalaikių energijos, apetito ir svorio valdymo problemų. Senstant organizmas natūraliai tampa mažiau efektyvus gliukozės valdyme. Net jei jūsų mityba nepasikeitė, pasikeitė jūsų reakcija į cukrų. Šis sumažėjimas susijęs su hormoniniais pokyčiais, sumažėjusia raumenų mase ir sulėtėjusia ląstelių funkcija – visa tai apsunkina stabilios energijos ir sveiko svorio palaikymą.
Gliukozės reguliavimui mažėjant su amžiumi, galite patirti:
Didesnį cukraus kiekį kraujyje po valgio
Padidėjusį potraukį maistui
Daugiau riebalų kaupimosi, ypač pilvo srityje
Energijos sumažėjimą ir susikaupimo sunkumus po valgio
Tai, kas anksčiau atrodė kaip nekenksmingas pasilepinimas, dabar gali palikti disbalanse, nesusikaupusius ir priversti nuolat siekti daugiau maisto.
Kas yra gliukozės šuoliai ir kodėl jie svarbūs?
Pavalgius daug angliavandenių turinčio maisto, pavyzdžiui, makaronų, duonos, ryžių ar bet ko, kur gausu cukrų, mūsų organizmas suskaido šiuos angliavandenius į gliukozę, kuri patenka į kraują.
Štai kas vyksta toliau:
1. Staigus cukraus kiekio kraujyje padidėjimas
Gliukozė greitai patenka į kraują, sukeldama staigų cukraus kiekio kraujyje šuolį
2. Insulino reakcija
Kad suvaldytų šį šuolį, kasa išskiria insuliną – hormoną, atsakingą už gliukozės perkėlimą iš kraujo į ląsteles, kur ji gali būti panaudota arba kaupiama.
3. Per didelė korekcija.
Kai šuolis yra per staigus, organizmas gali reaguoti išskirdamas didesnį nei reikia insulino kiekį. Dėl to cukraus kiekis kraujyje greitai sumažėja – kartais iki žemesnio lygio nei prieš valgį.
4. Suvokiama energijos krizė
Šis staigus sumažėjimas signalizuoja smegenims, kad energijos trūksta, net jei ką tik valgėte. Dėl to galite jaustis pavargę, išsiblaškę arba neįprastai alkani.
5. Potraukis maistui ir medžiagų apykaitos sutrikimai
Norėdamas kompensuoti tariamą trūkumą, organizmas padidina alkio hormonų (pvz., grelino) kiekį ir sumažina sotumo signalus (pvz., leptino). Vėl pradedate trokšti cukraus arba greitai veikiančių angliavandenių – ciklas prasideda iš naujo.
Kodėl tai svarbu?
Šie staigūs cukraus kiekio kraujyje svyravimai – šuoliai ir vėlesni kritimai – veikia ne tik jūsų energijos lygį šiuo metu.
Laikui bėgant, jie gali:
Sutrikdyti apetito reguliavimą, todėl bus sunkiau jaustis sotiems
Skatinti riebalų kaupimąsi, ypač kai insulino kiekis dažnai padidėja Sumažinti medžiagų apykaitos efektyvumą, todėl bus sunkiau deginti riebalus
Prisidėti prie uždegimo, atsparumo insulinui ir svorio augimo
Pagreitinti su amžiumi susijusį medžiagų apykaitos nuosmukį, nes organizmas praranda jautrumą insulinui
Kita vertus, stabilus cukraus kiekis kraujyje palaiko:
Subalansuotą energiją visą dieną Mažiau potraukio maistui ir mažiau užkandžių
Efektyvesnę medžiagų apykaitą Sveikesnę hormonų signalizaciją Ilgalaikę medžiagų apykaitos ir kognityvinę sveikatą
Ryšys tarp gliukozės, potraukio maistui ir medžiagų apykaitos
Jūsų cukraus kiekis kraujyje veikia ne tik energijos lygį – jis taip pat atlieka svarbų vaidmenį, kaip organizmas reguliuoja alkį, sotumo jausmą ir riebalų kaupimąsi.
Po valgio, kai cukraus kiekis kraujyje staigiai pakyla, o paskui greitai nukrenta, organizmas šį staigų sumažėjimą suvokia kaip turimo kuro trūkumą – net jei ką tik pavalgėte.
Reaguodamas į tai, jis pakoreguoja pagrindinius su alkiu susijusius hormonus:
Grelino – hormono, sukeliančio alkį – kiekis padidėja;
Leptino – hormono, signalizuojančio apie sotumą – kiekis sumažėja.
Šis hormoninis pokytis sukelia stiprų norą valgyti – ypač greitai veikiančius gliukozės šaltinius, tokius kaip saldūs užkandžiai ar rafinuoti angliavandeniai. Štai kodėl pavalgę galite jaustis nepasotinti arba netrukus po daug angliavandenių turinčio valgio vėl galite jaustis alkani.
Laikui bėgant, pasikartojantys gliukozės šuoliai ir kritimai gali:
Sutrikdyti natūralų apetito reguliavimą, todėl sunkiau pajusti tikrąjį alkį ar sotumą;
Padidinti potraukį, ypač cukrų ir perdirbtų maisto produktų vartojimo dažnumui ir intensyvumui;
Skatinti persivalgymą ir emocinį užkandžiavimą, nes organizmas bando atkurti pusiausvyrą.
Tuo pačiu metu nuolat didelis insulino kiekis, išsiskiriantis šiems šuoliams valdyti, signalizuoja organizmui kaupti riebalus, o ne juos deginti. Dėl to sunkiau gauti riebalų kaip kuro ir tai gali lemti užsispyrusį svorio augimą, ypač pilvo srityje.
Priešingai, kai cukraus kiekis kraujyje yra stabilus:
Alkio hormonai išlieka subalansuoti;
Potraukis tampa retesnis ir lengviau valdomas;
Organizmas gali naudoti riebalų atsargas energijai gauti – ši būsena vadinama medžiagų apykaitos lankstumu;
Jūs geriau galite palaikyti sveiką svorį ir pastovų energijos lygį visą dieną.
Štai kodėl gliukozės pusiausvyra yra tokia svarbi medžiagų apykaitos sveikatai. Ji veikia ne tik tai, ką valgote, bet ir tai, kaip jūsų kūnas reaguoja į tai, ką valgote.
Šveicarų mokslininkai sukūrė STABILIZER, skirtą vienam iš labiausiai nepastebimų, tačiau esminių medžiagų apykaitos disbalanso veiksnių: nestabiliam cukraus kiekiui kraujyje suvaldyti.
Kai cukraus kiekis kraujyje svyruoja – staigiai šokteli po valgio, o paskui taip pat greitai krenta – tai apkrauna jūsų medžiagų apykaitą, apetito reguliavimą ir energijos gamybą. Laikui bėgant, šis ciklas prisideda prie padidėjusio riebalų kaupimosi, stipresnio potraukio ir sumažėjusio jautrumo insulinui, ypač senstant.
STABILIZER sukurtas kartu su pirmaujančiais ilgaamžiškumo tyrėjais Šveicarijoje, skirtas padėti nutraukti šį ciklą.
Užuot pasikliovęs stimuliatoriais ar apribojimais, jis veikia kartu su natūraliomis organizmo sistemomis, kad:
Sumažintų gliukozės šuolius po valgio.
„Reducose®“ (baltojo šilkmedžio lapų ekstraktas) sulėtina angliavandenių skaidymąsi žarnyne, sumažindamas cukraus patekimą į kraują po valgio.
Skatintų labiau subalansuotus apetito signalus.
Palaikydamas stabilesnį cukraus kiekį kraujyje, STABILIZER padeda atkurti pagrindinių hormonų, tokių kaip grelinas ir leptinas, pusiausvyrą, todėl lengviau valdyti alkį ir sumažinti užkandžiavimą.
Palaikyti medžiagų apykaitos lankstumą.
Kai cukraus kiekis kraujyje išlieka stabilus, organizmas gali lengviau naudoti riebalus kaip kuro šaltinį, užuot nuolat juos kaupęs esant aukštam insulino lygiui.
Palaikyti pastovią energiją visą dieną.
Be staigių gliukozės svyravimų, energija išlieka pastovesnė – tai padeda jaustis susikaupusiam, ramiam ir kontroliuojančiam.
Ugdyti ilgalaikį medžiagų apykaitos atsparumą.
„Ferzinger™“ (fermentuotas imbiero ekstraktas) ir chromo pikolinatas laikui bėgant padidina jautrumą insulinui, pagerindami natūralų organizmo gebėjimą efektyviai apdoroti gliukozę.
Laikui bėgant, nedideli pokyčiai sukuria ilgalaikius pokyčius. Padėdamas reguliuoti cukraus kiekį kraujyje ir apetitą, STABILIZER perprogramuoja reaktyvaus valgymo ir energijos trūkumo modelį – pakeisdamas jį pastovesniu, sąmoningesniu, ritmingu. Skirtingai nuo trumpalaikių korekcijų, kurios sutrikdo medžiagų apykaitą ir sukelia atsigavimo efektus, STABILIZER palaiko tvarią medžiagų apykaitos sveikatą – tai suteikia pagrindą ilgalaikei pusiausvyrai, aiškumui ir atsparumui.
Atsakomybės apribojimas: ši informacija skirta tik švietimo ir informaciniams tikslams. Tai nepakeičia profesionalios medicininės konsultacijos.
*VMVT suteiktas registracijos numeris MP1362/24
Produktai reguliariai testuojami dėl dopingo substancijų:
- Biomind
- Booster
- Cell Primer
- Collagen Activator Rasberry
- Essentials
- Mobiliser
- NMN
- Stabiliser
Daugiau informacijos:
https://www.koelnerliste.com/produkt-datenbank?suche=Avea
https://www.koelnerliste.com/news/artikel/neuer-partner-avea-life-ag