+370 676 23 335
info@all-starssport.lt

Upės g. 5, LT-09308 Vilnius
(šalia VCUP, iš Nėries pusės. Įėjimas iš kiemo pusės, I aukštas.)

I-V 🟢🟢🟢🟢🟢🔴🔴  1000 – 1700

CARNITIN 3000, 20 but

Skystas laisvos formos L-karnitino koncentratas. 3000mg L-karnitino vienoje porcijoje.

39,00 

Aprašymas

Skystas laisvos formos L-karnitino koncentratas. 3000mg L-karnitino vienoje porcijoje.

Papildoma informacija

Svoris N/A

PRODUKTO APRAŠYMAS

Kiekvienoje L-karnitino 3000 vienkartinėje dozėje yra ne mažiau kaip 97% grynos formos L-karnitino.
 
Itin greitai veikiantis ir įsisavinantis, šis papildas yra skirtas:
– kūno riebalų mažinimui;
– atsigavimui po fizinio krūvio palengvinti.
Taip pat:
– prisideda prie ištvermės palaikymo fizinio krūvio metu;
– prisideda apsaugant nuo lėtinio raumenų nuovargio.

 

 
Bibliography
1. Obes Rev. 2016 Oct;17(10):970-6.
2. Am J Clin Nutr 2000; 72(suppl):618S-623S
3. Journal of Pediatrics 109: 984-988, 1986.
4. Am J Clin Nutr 2007; 86:1738-44.
5. Muscle Nerve 1991; 14: 598-604.
6. J Physiol 2007;581.2:431-444.
7. Eur J Appl Physiol 1985;54: 131-135.
8. Altern Med Rev 2005 ; 10(1):42-50
9. Biochem Biophys Acta 1990;1034:17-25.
10. J Clin Biochem Nutr 2007; 41:224-230.
11. Intr J Clin Pharmacol Ther Toxicol 1998; 26 (4): 217-20.
12. Am J Cardiol 1979; 43: 300-6.
13. J Am Coll Cardiol1995; 26(2):380-87.

SUDEDAMOSIOS DALYS

SUDEDAMOSIOS  DALYS:

Vanduo, L-karnitino bazė ( 27%), fruktozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis , kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas.

MAISTINĖ VERTĖ

Citrinų skonio
maistinė ir energinė vertė:

1 porcija – 10 ml produkto

L-karnitinas

3000 mg

VARTOJIMO REKOMENDACIJA

VARTOJIMO REKOMENDACIJA:
Vartokite po vieną porciją per dieną, geriausia valandą prieš fizinį krūvį.

Neviršykite rekomenduojamos paros normos.

DĖMESIO:

Perskaitykite vartojimo rekomendacijas prieš vartojant ir vadovaukitės nurodytomis instrukcijomis. Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba, sveikas gyvenimo būdas.

Maitinančioms moterims, vartojantiems įvairius vaistus, ar sergantiems, prieš vartojant pasikonsultuoti su gydytoju ar sporto medicinos specialistu.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje ( ne aukštesnėje kaip +25º C temperatūroje) . Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo užšalimo. Gamintojas neatsako, jei produktas neteisingai vartojamas ar laikomas.

Nevartoti, jei pažeistas buteliuko dangtelis.

ETIKETĖ

KONSULTACIJA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Mūsų rekomendacijos

[]